KESKUSTELU

Suunnistusaiheinen keskustelualue. Keskusteluun osallistuminen edellyttää nimen ja sähköpostiosoitteen ilmoittamista. Sähköpostiosoitteita ei näytetä julkisesti.

Keskustelu on moderoitua, ja asiattomat kommentit tullaan poistamaan.

Comments

 1. Kysyvä ei tieltä eksy ;) says:

  Mitkä on Hämeen alueen joukkueiden nimeämiskriteerit sprintti sm-viesteihin? Karsintakisat?

  • Elisa Tuomisto says:

   Hämeen Suunnistuksen joukkueet kokoaa valitsijaryhmä Mikko Eskolan johdolla, ryhmän muut jäsenet Raimo Arvola ja Jaana Pietilä-Annala. Valitsijaryhmä tiedottaa lähiaikoina valintakriteereistä ja käytännön toimintatavoista. Karsintakilpailua ei ole tiedossa.
   Terv. Elisa Tuomisto, Hämeen Suunnistuksen pj

 2. Pentti Niemi says:

  Onnittelut vuoden suunnistustoimittajalle Pentti Talikaiselle.Tunnustus on mennyt oikeaan osoitteeseen.Myös alueen kannattaisi muistaa tästä saavutuksesta.Terv.Pentti Niemi Hauhon Sisu

 3. Alueellinen ihmettelijä says:

  Onko Tampereen Pyrintö erotettu Hämeen suunnistuksen toiminnasta, kun ei seuraa löydy tänä sivuston suunnistusseuralistasta ?

  • Hämeen Suunnistus says:

   Pyrintö tosiaan jostain syystä puuttui jäsenluettelosta. Asia on nyt korjattu.

   Kiitos ilmoituksesta,

   Teppo Salmia

 4. suunnistaja says:

  Onko Hämeen suunnistuksen toiminta lopetettu, kun ei ainakaan nettisivulta löydy mitään ajankohtaista tietoa vuoden 2015 kisoista?

 5. Tervetuloa 24.1.-25.1 Keuruulle,

  Nykyinen lumitilanne jo mahdollistaa kilpailun järjestämisen Keuruulla (lumen vähenemisen ei ole enää todennäköistä).
  Ratamestari Janne Virkki on jo ratapohjia työstänyt, ja näyttänyt vihreää valoa. Varuskunnan puru ja Maastoliikuntakeskuksen baana ovat olleet jo pitkään jopa perinteisen tyylilläkin hiihdettävässä kunnossa. Ensi viikonloppuna paikalla hiidetään sprinttihiihtoja, joten perushiihtobaanaa syntyy jo luonnostaan alueelle.

  Aloitamme kilpailun valmistelun, joten toivomme mahdollisimman riittävän runsasta osanottoa, jotta saamme talven hisu-kisat käyntiin eikä kilpailuja tarvitse enää osanottajapulan takia perua.

  Maastoliikuntakeskus tarjoaa mainiot palvelut suksijoille.
  Autojen parkkeeraus on kisakeskuksen parkkipaikoilla, joten suksihuolto ym. on sujuvaa 3 kisan (sprintti+sprinttiviesti+avoin AM-keskimatka) suhinoissa.

  Leimausjärjestelmä on uusi emit-tag. Jos joltakulta tagi puuttuu, ei hätää, Suunnistajankaupalla on näitä vuokrattavana ja myytävänä paikanpäällä.
  Jos Avoin AM-kilpailu ei näy Irmassa, niin seuran ilmoittaja tai ylläpitäjä voi sen sinne lisätä.

  Hyvää suunnistusvuotta toivottaen,
  Haapamäen Urheilijat ry
  Psta Janne Mörsky

Speak Your Mind

*