7. peräkkäinen alueotteluvoitto!

Hämeen voittoisa joukkue riemuitsee 42. Nuorten Alueottelun voiton ratkettua.

Hämeen voittoisa joukkue riemuitsee 42. Nuorten Alueottelun voiton ratkettua (Kuva: Teppo Salmia).

42. Nuorten Alueottelu käytiin Varsinais-Suomen järjestämänä Salossa sunnuntaina 28.8. Hämeen nuoret voittivat alueottelun 154 pisteellä. Varsinais-Suomi sijoittui toiseksi 148 pisteellä ja Satakunta kolmanneksi 37 pisteellä. Voitto oli Hämeen nuorille jo seitsemäs peräkkäinen!

Alueottelun tämän vuotinen ajankohta oli poikkeuksellisen hankala perjantaina ja lauantaina Kajaanissa käytyjä KLL:n mestaruuskilpailuja seuraavana päivänä. Moni joukkueen jäsen kotiutui Kajaanista vasta myöhään lauantai-iltana. Ajankohta aiheutti myös paljon poisjääntejä. Esimerkiksi D13-sarjassa Hämeellä oli kilpailussa vain yksi edustaja, Satakunnalla ei ainoatakaan. Alueottelun pitämiseksi elinvoimaisena on jatkossa syytä pyrkiä löytämään kilpailulle sellainen ajankohta, että kaikki alueet saavat kokoon mahdollisimman kilpailukykyisen joukkueen.

Muutama viime hetken sairastuminenkin muutti kokoonpanoa vielä lauantaina ja sunnuntaina. Hämeen joukkueessa kilpailivat:

  • D14: Anni Laine (TP), Laura Laukkanen (TarpSu), Sonja Leinamo (Keihäs), Tessa Salmia (TarpSu) ja Outi Savisaari (TP)
  • H14: Jasper Alajoutsi (Koovee), Vili Olkkonen (KangSK), Niilo Syrjälä (LHR) ja Tommi Valkolehto (RaN)
  • D13: Jenny Ojala (Koovee)
  • H13: Oliver Alajoutsi (Koovee), Tuukka Kupiainen (Koovee), Eino Lehtiniemi (RaN), Lauri Nieminen (VaHa) ja Otso Tukiainen (TP)
  • D12: Siiri Julkunen (LHR), Noora Laine (TP) ja Veera Olkkonen (KangSK)
  • H12: Rauli Aho (VaHa), Milo Konttila (TP), Tuomas Leinamo (Keihäs), Aapo Liponkoski (TP) ja Nico Toivanen (KyRa)
  • D10RR: Aino Koskinen (TP), Tuulia Laukkanen (TarpSu), Reetta Nieminen (VaHa), Emma Raimovaara (HlS) ja Karoliina Suomalainen (KangSK)
  • H10RR: Tuomas Harju (RaN), Joonas Korhonen (TarpSu), Eemil Koskinen (TP), Eino Liponkoski (TP) ja Elias Taura (TarpSu)

Onnittelut vielä kerran koko joukkueelle!

Alueottelun tulokset

– Nuorisovastaava –

Speak Your Mind

*